Begonnen op piano, daarna overgestapt op een trompet, na de gebruikelijke periode in de fanfare ben ik gaan drummen in een popcover bandje. Maar omdat de bassist wegging en we wel een andere drummer konden krijgen ben ik overgestapt op de bas.

Daarna ben ik er nooit meer van weg gekomen omdat dat het instrument is wat mij het meeste aanspreekt.

Sind 25 jaar woonachtig in Alkmaar en daar al snel verzeild geraakt in de popbandjes. Gespeeld in F.I.T.S., Actif, Bull Harry, en Basalt de laatste drie bands met Kas de toetsenist. Begonnen als coverband, daarna een nederlandstalige coverband en later weer een band met eigen nederlands werk

Verschillende malen in de studio doorgebracht met deze bands om CD-opname te maken en verschillende keren op TV te zien geweest. Toen dit eindigde een tijdje lang met de contrabas in een jazztrio gespeeld, just for fun.

Toen Kas mij vroeg om weer in een popband te spelen heb ik niet lang getwijfeld om ja te zeggen, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Buiten de band om nu bezig om naast het bassen ook de sax onder de knie te krijgen, omdat jazzy spelen op zo een ding ook leuk is.

Wil je me een berichtje sturen?  KLIK DAN OP HET ICOON